06.10.2020 Mütevelli heyet seçimleri
Mütevelli heyet seçimleri zorunlu olarak 6 Aralık tarihine ertelenmiştir. Detaylar için Buraya tıklayınız.
30.09.2020 2020-2021 Burs Başvuru Sonuçları
2020-2021 eğitim dönemi burs başvuruları sonuçları kasım ayı içerisinde açıklanacaktır.
26.08.2017 Dr. Ahmet Keleşoğlu'nu Anma Paneli
Yer: Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi - Halk Eğitim Merkezi Nezahat Ahmet Keleşoğlu Konferans Salonu. Susaklı Mah. Cumhuriyet Cad. No:120 Ermenek/ KARAMAN   devamı >>
FAALİYETLERİMİZ
Anasayfa / Faaliyetlerimiz

Faaliyetlerimiz

Vakfımızın kurucularından olan Selçuk Ecza Holding A.Ş., bünyesindeki şirketler ve aynı zamanda Ahmet Keleşoğlu ile Nezahat Keleşoğlu, bugüne kadar birçok hayır, yardım ve destek yapmışlardır. Vakfımızın kurulmasından sonra bu yardım, hayır ve destekler "vakıf" aracılığıyla yapılacaktır.

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI