2020-2021 Burs Başvuru Kayıtları
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2020 - 2021 eğitim öğretim dönemi burs başvurularımız 15-30 Eylül 2019 tarihinde başlayacaktır.   devamı >>
26.08.2017 Dr. Ahmet Keleşoğlu'nu Anma Paneli
Yer: Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi - Halk Eğitim Merkezi Nezahat Ahmet Keleşoğlu Konferans Salonu. Susaklı Mah. Cumhuriyet Cad. No:120 Ermenek/ KARAMAN   devamı >>
14.01.2015 Acımız Büyük
Tüm çalışanlarının ve vakfettiği okullarda okuyan tüm çocukların şefkatli babası, hayat arkadaşı Sayın Nezahat Keleşoğlu'nun can yoldaşı,kadim dostlukların vakur ağabeyi.. devamı >>
Seçimde Uygulanacak Kurallar
Anasayfa / Seçim / Seçim

Adaylık Başvurusu

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Mütevelli Heyet seçimlerinde aday olmak isteyenlerin, Merkez Seçim Kurulu Başkanlığı’na en geç 25.09.2020 günü saat 17:00'ye kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.  Yazılı olarak yapılması gereken başvuruların ekinde, nüfus cüzdan fotokopisi ve sabıka kaydının bulunması gerekmektedir.

Başvuru dilekçesinin örneği sitemizde mevcuttur. İndirmek İçin Tıklayınız

Not 1: Başvuruların 25.09.2020 günü saat 17:00'ye kadar Merkez Seçim Kurulu’na ulaşmış olması gerekmektedir

Not 2: www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile alınacak sabıka kayıtları kabul edilmektedir.

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı

Merkez Seçim Kurulu